Zo werkt het

Het vertrouwen dat je geeft, krijg je terug...

7/7 zonder abonnement

Bij BOERKET zelfpluktuin pluk je zelf je verse bloemen op het veld.
Dit kan wanneer je wil en zo vaak je wil. En dit zonder abonnement of lidmaatschap.

De Boerket Zelfpluktuinen zijn immers 7/7 geopend en dit van zonsopgang tot zonsondergang.
De mesjes om de bloemen af te snijden liggen klaar bij de ingang van het veld. 
Niets belet er jou nu nog om jouw perfecte boe(r)ket zelf samen te stellen.

Betalen doe je in alle eerlijkheid bij de onbemande kassa aan de ingang van het bloemenveld. Op het informatiebord staat aangegeven hoeveel je betaalt per stengel. Het juiste bedrag kan je in de collectebus bij het infobord stoppen.
Geen geld op zak? Geen probleem! Je kan bij elke BOERKET Zelfpluktuin betalen met je Bancontact/Payconiq -app op je smartphone door de QR code in te scannen.

 Het is zo gepiept!  

Lukt het niet?
Je kan er ook voor kiezen om een overschrijving te doen naar BE26 7370 4281 4429 met vermelding “Boerket + jouw locatie”

Verder hoef je enkel nog maar te genieten van je zelf samengesteld vers boeket. Of geef een Boe(r)ket cadeau aan familie, vrienden of kennissen. Instant Happiness!

Boerket zelfpluktuinen zijn niet enkel mooi om naar te kijken, je kan er ook tot rust komen door een wandeling te maken langs de bloemenperken. Alleen of samen met familie of vrienden genieten van de mooie kleuren en vormen in de Boerket zelfpluktuin.  

The rules of a gentleman

Bezoekt u een ‘Boerket zelfpluktuin’? Geniet er met volle teugen van!

We vragen u enkel om op een respectvolle manier om te gaan met de aangeplante bloemen en de tuin niet onnodig te beschadigen. Daarnaast vertrouwen wij erop dat elke bezoeker zijn of haar boeket eerlijk afrekent. Als je dit niet zou doen? Je zou toch niet elke dag op een prachtig boeket willen kijken, waarvan je weet dat het eigenlijk onrechtmatig verkregen werd? Laat staan dat je iemand een boe(r)ket cadeau geeft? 

Verschillende locaties

Vanaf voorjaar 2023 zullen er op verschillende locaties in Limburg en Vlaams Brabant  ‘Boerket zelfpluktuinen’ terug te vinden zijn. 

Welke locaties en welke bloemen er te plukken zijn kan u hier terug vinden. 

Enjoy 15% Off Sitewide

when you sign up for emails